Stiinta & Tehnologie

#kemplar & strauss #watchphone #ceas #telefon mobil

W phone de la Kemplar & Strauss, cel mai mic telefon/ceas

Compania Kemplar & Strauss, producatoare de telefoane mobile, medii de stocare si alte dispozitive mobile prezinta propriul telefon mobil/ceas, modelul W phone.

In prezent rivalii coreeni LG si Samsung au lansat deja pe piata propriile modele de watchphone -uri, LG GD910 si Samsung S9110.

Specificatii tehnice W phone

Reprezentantii companiei producatoare nu au dat publicitatii prea multe detalii tehnice ale noului terminal, dar acestia declara ca W phone este cel mai mic model de acest gen existent pe piata.

Totusi, se pare ca noul model la cat de mic reuseste sa includa un ecran tactil personalizat pentru folosirea cu degetul si nu un stylus dedicat, memorie interna de 4 GB si slot pentru marirea spatiului de stocare. Totodata, noul W Watchone vine la pachet cu o casca Bluetooth care pe langa functia standard pe care o are, devine si un instrument de acultat muzica si de controlat player-ul muzical din dotarea telefonului mobil/ceas.

Alte detalii

W phone este un terminal quad-band compatibil cu retelele GSM vine dotat cu o serie de functii ca reportofon, calendar, agenda, player muzical si camera foto , dar a carei rezolutie nu a fost data publicitatii.

Acumulatorul care mentine viata watchphone-ului este Litiu-Ion si rezista pana la 110 ore in modul stand-by. Modelul poate fi achiztionat de pe site-ul oficial al producatorului Kemplar & Strauss si costa 199 USD, fiind si cel mai ieftim model existent pe piata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea