Stiinta & Tehnologie

Vw Robust gata de productie

Volkswagen testeaza de zor viitorul sau model pick-up. Din imagini se poate vedea clar ca masina isi va face loc in segmentul mic al carauselor iar profilul sau o pozitioneaza langa modele precum Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Nissan Navara etc. Din informatiile de pana acum stim ca masina are mari sanse sa se numeasca Robust si va fi prezentata publicului in 2009. Robust urmeaza sa ajunga efectiv pe piata in 2010.

Galerie foto cu viitorul Volkswagen Robust

Volkswagen Robust va avea sub capota o serie de motoare diesel, dar si pe benzina, va avea tractiune integrala si 2X4. In cazul tractiunii pe o singura punte cel mai probabil masina va trage cu puntea spate. Robust pick-up va dispune de caroserii in 2 si 4 usi, cu 2 sau 5 locuri.

Robust este un model cu aspiratii mondiale. Pick-up-ul Volkswagen va merge in showroom-urile din Europa , America de Nord si America de Sud – piata care are si facilitati de productie. Constructorul german a produs la jumatatea anilor 80 un pick-up impreuna cu Toyota si masina a fost comercializata doar in America de Sud.

Volkswagen incearca sa isi creasca gama de produse astfel incat sa depasasca in vanzari brandul Toyota si asta pana in 2015.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea