Stiinta & Tehnologie

#probleme la motor #europa #volvo

Volvo verifica 150.000 de unitati in Europa din cauza unei probleme la motor

150.000 de clienti Volvo care detin autoturisme echipate cu un motor diesel cu cinci cilindri si filtru de particule au fost rugati sa isi verifice nivelul uleiului pentru a preveni acceleratia necontrolata a masinii.

Volvo ar putea anunta un recall de 150.000 de unitati in Europa din cauza unei probleme care ar putea duce la accelerarea brusca a acestora. Masinile din 30 de piete sunt afectate de aceasta potentiala problema, care este strans legata de nivelul de ulei al motoarelor diesel echipate cu fitrul de particule.

Suedezii au trimis deja scrisori de informare celor 150.000 de clienti din Europa care ar putea fi afectati. Spre deosebire de problema recenta a celor de la Toyota, accelerarea brusca a modelelor Volvo nu are legatura cu mecanica pedalei de acceleratie , avand loc doar daca nivelul uleiului din motor depaseste pragul maxim insemnat pe joja de ulei.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea