Stiinta & Tehnologie

#volvo #s40 #v50 #nume

Volvo va schimba numele unor modele din gama

Noul presedinte Volvo gaseste ilogica si greoaie actuala nomenclatura a modelelor suedeze, urmand sa schimbe numele unora dintre acestea.

Volvo
va schimba numele unor modele in urmatorii ani, urmand sa curete si sa alinieze la o noua logica denumirile existente in gama. Conform presedintelui marcii, Stephen Odell, cel mai bun exemplu in acest sens este diferenta totala de denumire intre doua modele care fac parte din acelasi segment: S40 si V50 .

"Atunci cand am ajuns la Volvo, m-am straduit sa inteleg nomenclatura modelelor. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa o schimbam. S40 si V50 vor purta acelasi numar, pentru ca sunt practic acelasi model - unul Saloon (n.r. sedan), altul Versatility (n.r. Break)"
, spune Odell.

Pe langa schimbarea de substanta, siglele cu numele modelelor Volvo vor fi si ele schimbate, Odell sustinand ca ele sunt foarte greu de citit. "Poate din cauza ca am trecut de 50 de ani mi se pare ca siglele noastre nu sunt foarte lizibile, insa ma chinui sa le vad pe masinile noastre", spune seful Volvo.

Schimbarile din nomenclatura Volvo nu vor avea loc peste noapte, urmand sa fie realizate in momentul in care constructorul suedez va lansa pe piata noile generatii ale modelelor in cauza. Literele care individualizeaza tipul de caroserie vor ramane (S, V, C si XC), modificarile urmand sa fie aduse la nivelul numerelor alaturate acestora.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

  •   2010-02-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii