Stiinta & Tehnologie

#volvo #service #rechemare

Volvo recheama in service peste 29.000 de masini

Iata ca si suedezii de la Volvo au intrat in hora rechemarilor in service. Mai concret, constructorul auto a anuntat ca va face o actiune de recall care afecteaza 29.300 de masini. Problema este localizata la nivelul schimbatorului de viteze.

Este vorba de modele de clasa compacta 2010-2011 C30, S40 si V50 care au o cutie manuala de viteze cu sase trepte. Din cauza unui surub strans necorespunzator la levierul cutiei de viteze, schimbarea treptelor de viteze poate intampina probleme.

Rechemarea vizeaza piete din intreaga lume, dar cele mai multe masini (6.708 unitati) au fost comercializate in Marea Britanie, Suedia si Germania.

Purtatorul de cuvant de la Volvo a subliniat ca pana in prezent nu au fost semnalate accidente din aceasta cauza, insistand asupra faptului ca defectiunea este foarte usor de reparat

Proprietarii modelelor vizate sunt rugati sa mearga cu masina la un dealer local unde schimbatorul de viteze va fi ajustat in maxim o ora.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea