Stiinta & Tehnologie

#volkswagen scirocco #lansare #romania #pret

Volkswagen Scirocco a fost lansat in Romania

Modelul volkswagen scirocco a fost lansat pe piata auto romaneasca de catre Porsche Romania, importatorul marcii Volkswagen in Romania.

Modelul este disponibil in varianta hatchback cu 3 usi si doua variante de motorizare pe benzina, cu preturi cuprinse intre 21.603 si 24.808 euro cu TVA inclus.

Motorizarea de baza pentru noul Scirocco este de 1.4 litri care dezvolta 160 CP si este cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 rapoarte. Ca si performante motorizarea reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 8 secunde si atinge o viteza de top de 218 km/h.

Al doilea propulsor pe benzina este unul de 2.0 litri si 200 CP ce poate fi legat la o transmisie manuala sau automata, ambele cu 6 trepte. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 7.2 secunde (7.1 secunde pentru cutie automata ) si atinge o viteza maxima de 235 km/h (233 km/h pentru cutie automata).

Tinta de vanzari pentru noul Volkswagen Scirocco este de 60 de unitati in acest an si de aproximativ 250 de unitati pentru anul 2009, potrivit directorului de marca Volswagen, Matei Albulescu.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea