Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #new beetle #final edition

Volkswagen prezinta noile modele Beetle

In cadrul evenimentului Los Angeles Auto Show 2009, producatorul auto german, Volkswagen, a prezentat noile modele Beetle .

Cei de la Volkswagen au facut pubblice doua variante Beetle, versiunea coupe si cea decapotabila , denumite New Beetle Final Editions.

Variante Beetle

Modelele vor fi disponibile in doua versiuni de culori, albastru deschis si alb (Aquarius Blue si Campanella White), fiecare acestea avand acoperisul caroseriei negru si respectiv alb. Modelele dispun de roti de 17 inch cu suspensii.

Ambele New Beetle Final Edition vor avea motor de 2,5 litri cu cinci cilindri, capabil sa ofere o putere de 150 cai putere. Versiunea New Beetle Coupe Final Edition 2010 va avea un pret de 20.240 USD, iar New Beetle Convertible Final Edition 2010 (decapotabila) va costa 27.170 USD.

Editii limitate

Reprezentantii producatorului auto au declarat ca cele doua modele sunt editii limitate. Atfel fiecare versiunea, coupe sau decapotabila, va dispune de maxim 1.500 de unitati, care vor fi livrate doritorilor din primavara lui 2010.

Initial s-a speculat ca aceste editii ar putea inlocui linia de modele New Beetle, dar purtatorul de cuvant al Volkswagen America, Steve Keyes a declarat ca de fapt ca aceasta editie va inlocui doar prima generatie de New Beetle. Dar in acelasi timp, un alt reprezentant al companiei a afirmat ca un model viitor ar putea inlocui intreaga gama.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea