Stiinta & Tehnologie

#detalii oficiale #imagini #crosspolo #volkswagen

Volkswagen CrossPolo, imagini si detalii oficiale

Volkswagen a lansat imaginile si detaliile oficiale ale noului CrossPolo , varianta tot-teren a citadinei Polo. Aceasta versiune vine dupa succesul inregistrat de Polo Fun, produs in numai 5.000 de exemplare.

VW CrossPolo se distinge de stramosul sau nu doar prin detaliile estetice, ci si prin garda la sol ridicata cu 15 mm, caroseria cu cinci usi si jante din aliaj de 17 inch.

La capitolul motorizari constructorul auto ne propune trei propulsoare pe benzina si trei turbodiesel. Pe benzina avem o unitate 1,2 litri si 70 CP. Acesta este urmat de un motor de 1,4 litri si 85 CP, ce poate fi legat, optional, la cutia DSG cu sapte trepte.

Cel mai puternic motor pe benzina este noul TSI de 1,2 litri care produce 105 CP si care poate, la randul lui, sa fie cuplat la cutia DSG. Echipat cu acest propulsor, CrossPolo sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 9,9 secunde, atinge 188 km/h si afiseaza un consum mediu de 5,5 litri/100 km.

Cele 3 versiuni turbodisel au la baza acelasi motor, de 1,6 litri, oferit in  mai multe variante de putere: 75 CP, 90 CP si 105 CP. Toate inregistreaza un consum mediu de 4,6 litri/100 km, iar versiunea de 90 CP este disponibila si cu o cutie de viteze DSG.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea