Stiinta & Tehnologie

Vodafone Romania are preturi mai mici la roaming

D
e Vodafone nu prea am auzit lucruri in ultima vreme, dar iata ca operatorul de telefonie mobila vine cu o veste buna pentru utilizatorii sai.


Asa se face va Vodafone Romania va reduce tariful standard, per MB, la 6 Euro, in toate retelele Vodafone si retelele partenere din Uniunea Europeana, adica va oferi clientilor sai tarife mai avantajoase pentru utilizarea serviciilor de date mobile in roaming , in spatiul european.

In curand...

Acest lucru va intra in vigoare incepand din 16 iunie 2008, cand orice client Vodafone aflat in roaming in tarile membre ale Uniunii Europene sau in Elvetia, Norvegia, Islanda si Liechtenstein , se pot bucura de acces la Internet de pe laptop sau de pe telefonul mobil si acces la e-mail prin solutiile BlackBerry si Windows Mobile E-mail, la un tarif unic de 6 Euro / MB (fara TVA), indiferent de reteaua pe care o utilizeaza in aceste destinatii.

Daca te interesau alte teritorii, lucrurile nu stau la fel, pentru ca tariful ramane in continuare 8 Euro/MB.

Pentru client

Dar Vodafone mai au o veste si anume ca incepand din 13 iunie 2008, cu tariful de 12 Euro (fara TVA), cu trafic inclus de 50 MB, pentru 24 de ore, sau cu tariful lunar de 40 Euro (fara TVA), ce include trafic de 200 MB, clientii Vodafone Mobile Connect pot utiliza serviciile de date mobile oriunde in Uniunea Europeana, Elvetia, Norvegia, Islanda si Liechtenstein.

Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania declara: "Ne bucuram sa oferim clientilor nostri in continuare servicii unice de roaming, atat pentru voce cat si pentru date mobile. Clientii nostri care calatoresc in tarile Uniunii Europene se bucura acum de tarife extrem de avantajoase pentru utilizarea Internetului mobil in roaming. Prin aceasta oferta, am venit in intampinarea nevoii crescande a romanilor de a avea acces la Internet mobil de mare viteza, oriunde si oricand, la preturi foarte competitive."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-06-06
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.