ong>Vodafone Romania anunta reducerea tarifelor standard de roaming (prin Vodafone World) pentru serviciile de voce si SMS, in tarile Uniunii Europene, conform normelor Comisiei Europene.

Clientii vor beneficia de noile tarife pentru SMS-urile, apelurile efectuate si pentru apelurile primite in statele membre ale Uniunii Europene si in tarile din Spatiul Economic European (EEA), Islanda, Liechtenstein si Norvegia, precum si in Elvetia, incepand din 16 iunie 2009 , cu doua saptamani inainte de termenul prevazut de Comisia Europeana.

Tarife noi

Vodafone Romania introduce, incepand din 16 iunie 2009, si noul mod de tarifare a apelurilor in roaming, efectuate si primite in spatiul european, in conformitate cu reglementarile Comisiei Europene. Astfel, apelurile initiate in Uniunea Europeana, in spatiul EEA si in Elvetia catre destinatii din aceleasi teritorii vor fi tarifate la secunda dupa primele 30 de secunde, iar pentru apelurile primite in aceste tari, clientii Vodafone vor beneficia de tarifare la secunda.*

Incepand cu aceasta data atat abonatii Vodafone, cat si utilizatorii Cartelei Vodafone care calatoresc in state membre ale Uniunii Europene, in EEA, precum si in Elvetia vor beneficia de urmatoarele tarife de roaming, prin Vodafone World: 0,43 euro fara TVA   / min (0,512 euro cu TVA) pentru un apel efectuat catre orice destinatie din Uniunea europeana, EEA si Elvetia, fata de 0,46 euro fara TVA ( 0,547 euro cu TVA).

Alte tarife sunt 0,19 euro fara TVA / min (0,226 euro cu TVA) pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii europene, EEA si Elvetiei, fata de 0,22 euro fara TVA (0,262 euro cu TVA) si 0,11 euro fara TVA / SMS (0,131 euro cu TVA) pentru SMS-urile trimise in roaming din Uniunea europeana, EEA si Elvetia catre orice destinatie, fata de 0,29 euro fara TVA / SMS (0,345 euro cu TVA) pentru clientii serviciilor pe baza de abonament si 0,35 euro credit / SMS pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

Solutii e-mail


In plus, incepand tot din 16 iunie 2009, clientii Vodafone Romania aflati in roaming in tarile membre ale Uniunii Europene, EEA si Elvetia, se pot bucura de acces la internet de pe laptop sau de pe telefonul mobil si acces la e-mail prin solutiile BlackBerry si Windows Mobile e-mail, la un tarif unic de 5 euro fara TVA (5,95 euro cu TVA) / MB (redus de la 6 euro fara TVA / MB - 7,14 euro cu TVA), indiferent de reteaua pe care o utilizeaza in aceste destinatii. Acelasi tarif este valabil si in restul teritoriilor, pentru traficul realizat in retele partenere Vodafone.

Atat abonatii Vodafone Romania, cat si utilizatorii cartelei Vodafone care calatoresc in cele mai populare destinatii europene, au posibilitatea sa acceseze internetul de pe telefonul mobil folosind si optiunea Passport Date Mobile, pentru o taxa de conectare a sesiunii de date plus un tarif unic de numai 2 euro fara TVA / MB (2,38 euro cu TVA). Taxa de conectare pe sesiune pentru tarile Passport din europa este de 0,75 euro fara TVA (0,893 euro cu TVA).

Pentru tarile Passport din restul lumii, taxa de conectare este 1,80 euro fara TVA (2,142 euro, cu TVA). Optiunea Passport Date Mobile ofera o valoare de utilizare mai mare, aducand tarife mai avantajoase, pe masura ce traficul este mai mare.
  •   2009-06-10
  •  

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.