Stiinta & Tehnologie

Vodafone lanseaza telefoanele 227 si 228

Daca la Barcelona toata lumea si-a etalat telentele la telefoane de nu ar face-o si Vodafone. Ei au anuntat lansarea in Romania a doua noi modele.

Modele pe " catwalk "

Cele doua se numesc Vodafone 227 si Vodafone 228 si vin completeze restul mobilelor din seria de telefoane Vodafone.

Idea din spatele celor doua este clara: design deosebit, meniuri usor de folosit si cel mai important, preturi foarte accesibile.

Vodafone 227, este un telefon foarte subtire, cu sistem clamshell, iar modelul Vodafone 228 este un slider. Ambele au un design modern si atractiv si ambele telefoane au ecran cu 65.000 de culori, cu meniu ce include tonuri de apel polifonice, alerta prin vibratii, jocuri, calculator si 300 de intrari in agenda, adica ceea ce numesc, un telefon entry-level.

Romania, prima divizie Vodafone care lanseaza telefoanele

"Ne bucuram sa aducem pe piata romaneasca noile modele de telefoane sub brandul Vodafone, care ofera un raport excelent intre pret si calitate. Exista, pe piata romaneasca, o mare nevoie de telefoane la costuri cat mai accesibile, dar care sa aiba un design atractiv si sa ofere utilizatorilor functionalitati de baza, cum sunt ecranul color, tonurile de apel polifonice, calculatorul sau o agenda cu capacitate sporita", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Ea a mai adaugat: "Prin lansarea noilor telefoane sub brandul Vodafone, dorim sa raspundem acestei nevoi a clientilor si sa facem serviciile de comunicatii mobile disponibile tuturor categoriilor de utilizatori."

Ca sa intram mai clar in detalii e bine de stiut ca telefonul Vodafone 227 este disponibil clientilor gratuit pentru toate abonamentele incheiate pe 2 ani. Singurele exceptii fiind abonamentele Vodafone Simplu si Vodafone 2in1, pentru care pretul telefonului este de 4 Euro.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea