Stiinta & Tehnologie

Vodafone lanseaza o solutie noua pentru acces la internet

Vod
afone Romania a lansat, in data de 20 noiembrie, Vodafone Smart Modem 3G, o nouă soluţie de acces la Internet în bandă largă care permite atingerea unor viteze de patru ori mai mari decat soluţiile "clasice" 3G, potrivit unui comunicat al companiei.

Vodafone Smart Modem 3G broadband este un produs care furnizeaza acces la Internet pentru utilizatorii individuali de calculatoare tip desktop sau de laptop, la o viteză de pană la 1.4 Mbps.

Potrivit oficialilor Vodafone modemul lansat încorporează deja tehnologia care va permite viteze de pană la 3.6 Mbps, pentru nivelul urmator de dezvoltare a tehnologiei 3G broadband.

Vodafone oferă dispozitivul Vodafone Smart Modem 3G Broadband, la preţul de 45 de dolari, şi abonamentul Mobile Internet cu 1 GB de trafic inclus, la tariful de 35 de dolari pe lună. Clienţii pot alege dintr-o varietate de pachete cu trafic inclus, pană la 31 decembrie 2006, timp in care toate abonamentele 3G broadband vor avea aceleaşi preţuri ca şi cele pentru serviciile 3G.

Puteti citi continuarea acestui articol The Money Channel
  •   2006-11-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: 5 sfaturi financiare pentru o vacanta fara griji

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare