ong>Operatorul anunta noua schema de bonusuri aduce beneficii mai mari la reincarcarea Cartelei Vodafone si bonus de 1 euro credit la fiecare 60 de minute de apeluri primite din alte retele.

Clientii Cartelei Vodafone pot castiga peste o mie de premii in cadrul promotiei " Toata lumea castiga ": un Audi Q5, sute de bilete la concertul Madonna, telefoane, LCD-uri, sisteme Home Cinema, laptop-uri si multe alte premii.

Modificari

Vodafone Romania anunta beneficii sporite pentru clientii Cartelei Vodafone, prin noi bonusuri de loialitate. Clientii Cartelei Vodafone au acum la dispozitie o schema de bonificatie mai simpla, care include doua tipuri de bonusuri, pentru reincarcarea Cartelei Vodafone si, respectiv, pentru apelurile primite din alte retele.

"Am dorit sa oferim utilizatorilor Cartelei Vodafone beneficii sporite, cu bonusuri mai mari pentru reincarcare si pentru apelurile primite. Clientii nostri se pot bucura de o valoare de utilizare mai mare, cu cele doua categorii de bonusuri pe care acestia le apreciaza in mod deosebit. In plus, promotia aduce mii de premii de o mare varietate, de la bilete la concertul Madonna, la telefoane si laptop-uri, aparatura electronica si, nu in ultimul rand, o masina din clasa superioara"
, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Bonusuri


De asemenea, clientii Cartelei Vodafone beneficiaza acum de un bonus de 1 euro credit la fiecare 60 de minute de apeluri primite din alte retele. In plus, incepand de astazi, clientii Cartelei Vodafone pot participa la promotia speciala "Toata lumea castiga". Pana la data de 30 august 2009, clientii Vodafone au sansa sa castige peste o mie de premii atractive, plus premiul cel mare, un Audi Q5.  

Pentru a participa la promotie, utilizatorii trebuie sa reincarce cartela vodafone si sa trimita un SMS gratuit la numarul 600. Trimiterea acestui mesaj ii ofera fiecarui client un numar de puncte cu care participa in concurs. Castigatorul marelui premiu va fi desemnat prin tragere la sorti, la finalul promotiei.
  •   2009-06-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii