Stiinta & Tehnologie

#catwalk #vodafone #entry-level #mid-range #telefon mobil

Vodafone isi extinde propria linie de telefoane mobile

Operatorul de telefonie mobila Vodafone a anuntat ca isi extinde propria linie de telefoane mobile cu o serie intreaga de modele.

Noile dispozitive fac parte atat din clasa entry-level, cat si din cea mid-range sau high-end.

Colectia Vodafone 533 foto de 1,3 MP fara flash sau autofocus. Toate modelele vor avea radio FM incorporat si serviciul Vodafone Mail. Din pacate nu se stie daca aceste modele vor fi disponibile si pe piata autohtona.

Vodafone 540 Touch, 541 Touch si 840 Touch

Cele trei terminale sunt alte lansate de operator impreuna cu seria Catwalk. Vodafone 540 si 541 2G Touch sunt primele telefoane entry-level cu ecran tactil ale companiei. Acestea au un display de 2,4 inch cu rezolutie QVGA, camera foto de 1,3 MP, radio FM si vor putea fi cumparate in Europa in patru variante de culori: negru, roz, alb si rosu.

Vodafone 840 Touch va avea un maxim de conectivitate 3G si un ecran tactil de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli, interfata de utilizator dedicata, o camera foto de 2 MP fara flash sau autofocus si player muzical.

Vodafone 1240, Vodafone 540 si Vodafone 340

Modelul Vodafone 1240 vine echipat cu o tastatura QWERTY completa si ecran cu rezolutie QVGA, plus serviciul de push e-mail Visto, camera foto de 2 MP si conectivitate 3G cu HSDPA.

Terminalul Vodafone 540 este un candybar cu ecran de 2 inch, camera foto de 2 MP, serviciu de e-mail, browser-ul Opera Mini preinstalat, player muzical si radio FM.

Ultimul telefon pe lista este Vodafone 340, un candybar care este prezentant ca fiind cel mai ieftin telefon din noua gama si asta datorita ecranului modest de 1,8 inch si camerei foto cu rezolutie VGA. Totusi modelul vine cu browser-ul Opera Mini preinstalat si are radio FM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea