Stiinta & Tehnologie

#vodafone 540 #vodafone 541 #vodafone 545

Vodafone 540, 541 si 545, noi telefoane pentru Romania

Vodafone isi diversifica GAMA de telefoane mobile sub brandul propriu cu un nou model, Vodafone 545 , care se adauga terminalelor Vodafone 540 si Vodafone 541 , lansate la sfarsitul anului trecut.

Noile terminale acopera diverse nevoi de comunicare ale utilizatorilor: acces la servicii de date si Internet, muzica si divertisment.

Vodafone 545

Vodafone 545 ofera o buna experienta de navigare si de acces la emailul mobil. In plus, chiar si utilizatorii mai putin experimentati isi pot configura contul de email extrem de usor de folosit, avand la dispozitie instructiuni clare si detaliate. Ecranul telefonului masoara 2,2 inch si are rezoltuie QVGA de 230 x 420 pixeli. Paginile web pot fi vizualizate cu ajutorul browser-ului Opera Mini integrat. Vodafone 545 este disponibl in oferta Vodafone la preturi intre 0 si 49 de euro, impreuna cu un abonament Vodafone, iar fara abonament, clientii pot achizitiona noul telefon la pretul de 69 de euro.

Vodafone 545 a castigat distinctia "iF product design Award 2010", de catre Forumul International de Design "iF". Functiile multimedia au fost integrate, de asemenea, in noul model, care ofera utilizatorilor camera de 1,3 MP, radio FM si player muzica, precum si slot de card microSD de pana la 2 GB.

Vodafone 541 si 540

Vodafone 541, cel mai ieftin model cu touchscreen de pe piata, dispune de functii multimedia ca o camera foto de 1,3 MP cu inregistrare video, Mp3 player si radio FM. Vodafone 541 poate fi achizitionat la preturi incepand de la 19 euro, impreuna cu un abonament Vodafone pe 2 ani. Pretul telefonului fara abonament este de 69 euro.

Aspectul este atributul care defineste cel mai bine noul model Vodafone 540, un telefon foarte subtire. Acest model ofera utilizatorilor atat functii multimedia, cat si acces la servicii de date si Internet mobil. Vodafone 540 integreaza browser-ul Opera Mini, suporta upgrade pana la 4 GB si are camera foto de 2 MP. Preturile ui Vodafone 540 pornesc de la 9 euro la abonament. Telefonul poate fi achizitionat fara abonament la 79 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea