Stiinta & Tehnologie

Vivandi Games anunta The Bourne Conspiracy pentru mobile

De Vivendi Games este imposibil sa nu auzi, mai ales daca esti gamer, pentru ca aceasta companie este una din cele mai mari producatoare de jocuri in general.

A venit si momentul cand aceasta companie face un nou anunt despre o noua lansare si anume, The Bourne Conspiracy care este gata sa invadeze telefoanele mobile.

La europeni...

In primul rand trebuie stiut faptul ca jocul va fi distribuit in retelele de telefonie mobila din Europa. In al doilea, asta daca nu ti-ai dat seama, titlul The Bourne Cospiracy se bazeaza pe cartile lui Robert Ludlum si nu pe filmul de la Hollywood, care au ca baza tot cartile.

Asa cum era de asteptat, jucatorul va intra in pielea agentului Jason Bourne , eroul principal, care va deveni tinta CIA, chiar daca el insusi este un asasin antrenat si platit de aceasta organizatie. Foarte frumos, dar nu se stie cand va fi lansat jocul...

Stilul Bourne

Dupa cum spun si producatorii, jocul va avea imprimata marca Jason Bourne pe el, atat stilul de lupta cat si actiunea jocului. Jucatorul va trebuie sa manuiasca arme, sa se lupte cu mainile goale, sa evadeze sau sa invete sa conduca pentru a scapa ce urmaritorii lui.

"Fanii filmului, a cartilor sau oricine cunoastea actiunea care este sinonima cu Jason Bourne are sansa sa devina acest agent secret cu noul joc pentru telefoanele mobile. Titlul pentru aceste dispozitive duce jucatorul la un nivel nou de actiune prin stilul de joc unic care amesteca luptele cu sofatul, parkour-ul si multe altele", declara Paul Maglione, presedintele Vivendi Games Mobile.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea