Stiinta & Tehnologie

#romania #retea #vodafone #internet mobil #hspa

Viteza Internetului mobil creste de azi in Romania

ong>Vodafone anunta introducerea urmatorului nivel de broadband mobil, HSPA +, care tripleaza vitezele de date mobile disponibile in prezent de la 7,2 Mbps pana la 21,6 Mbps pentru download si de la 1,45 Mbps pana la 5,7 Mbps pentru upload.

Astfel, clientii Vodafone din segmentul de business pot testa noile carduri de date care ofera cele mai mari viteze de Internet mobil din Europa, prin reprezentantii de Vanzari Directe.

Reteaua HSPA+


Reteaua Vodafone HSPA+ acopera in prezent cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti. Pana la sfarsitul acestei luni, cand serviciul va fi lansat comercial pentru toti clientii, Vodafone va continua extinderea acoperirii retelei HSPA+, inclusiv in alte orase mari din tara. Cresterea vitezei de date mobile pentru clientii Vodafone Mobile Connect va fi facuta automat si proactiv de catre Vodafone, in perioada 15 - 30 septembrie 2009. Clientii Vodafone vor beneficia de vitezele sporite de date, daca dispozitivul de conectare pe care il utilizeaza permite acest lucru.

"Aceasta este o noua etapa a strategiei Vodafone de mobile broadband , prin care continuam sa construim cea mai performanta retea de date mobile din Romania. Pentru a-i recompensa pe clientii nostri, dublam viteza de retea pentru toate pachetele de date mobile de 1 Mbps, 1,8 Mbps si 3,6 Mbps, fara costuri suplimentare pentru utilizatori"
, a declarat Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Zone de acoperire

Printre zonele din Bucuresti care beneficiaza de acoperire HSPA+ in reteaua Vodafone sunt centre de afaceri precum Bucharest Business Park, Romexpo, Camera de Comert, zone rezidentiale precum Pipera, Pajura, Straulesti, hoteluri printre care Marriott, Parc, Howard Johnson, Lido, Ambasador, Intercontinental, Majestic, si zone publice ca Piata Romana, Bulevardul Magheru , Piata Universitatii, Bulevardul Libertatii, Baneasa si Piata Unirii.

Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile mobile broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia Romaniei .
  •   2009-09-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Care sunt joburile de viitor?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii