Stiinta & Tehnologie

#ipoteze #passat #volkswagen

Viitorul VW Passat - primele ipoteze de design

Lansarea noii generatii Passat se apropie cu pasi repezi, iar fanii marcii incearca deja sa isi imagineze cum va arata apreciatul sedan de segment mediu al germanilor.

Cum va arata noul Passat? Aceasta este intrebarea care sta de ceva vreme pe buzele fanilor Volkswagen din Romania
si nu numai. Conform ultimelor speculatii, noua generatie a modelului de segment mediu al germanilor va fi lansat pe piata in cadrul Salonului Auto de la Paris, care va avea loc in luna octombrie a acestui an. Chiar daca producatorul german nu a confirmat sau infirmat aceasta informatie, fanii modelului au inceput deja sa creeze ipoteze stilistice legate de formele viitoarei generatii a modelului din Wolfsburg .

Ceea ce stim deja este faptul ca noul Passat se va alinia la noua linie de design promovata de Volkswagen incepand cu Scirocco, Golf, Polo si terminand cu gama recenta de utilitare. Sedanul german nu va scapa, astfel, de abordarea in stil Golf a fetei si spatelui. Chiar daca proportiile si liniile generale vor ramane neschimbate, in spiritul clasic mai degraba conservator al celor de la Volkswagen, modelul va expira un aer tanar prin modificarea blocurilor optice si a grilei.

Deocamdata, primele ipoteze estetice aparute pe internet se ocupa de spatele noului Passat. Acesta se apropie de designul lui Audi A4, V-ul format de stopuri inspre centrul portbagajului fiind o "stampila" a apartenentei modelului la Grupul Volkswagen. Jocurile de nuante din interiorul stopurilor tradeaza insa originea Volkswagen a modelului.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea