Stiinta & Tehnologie

#ford #focus rs #hibrid

Viitorul Ford Focus RS va fi hibrid

Urmatoarea generatie a celei mai performante versiuni Ford Focus va dispune de un sistem de propulsie hibrid. Puterea maxima va ramane la 305 CP.

Ford isi doreste ca viitoarea generatie Ford Focus RS sa intre in zodia ecologiei, scopul companiei fiind dezvoltarea unui model de performanta care sa consume doar 6 litri/100 km. Modul in care va fi atinsa aceasta tinta: implementarea unui sistem de propulsie hibrid.

Conform primelor informatii aparute in presa auto europeana, viitorul Focus ar putea sa utilizeze atat traditionalul motor Ecoboost pe benzina, cat si un motor electric. Puterea maxima a celor doua motoare va ramane de 305 CP, in timp ce timpul de care va avea nevoie modelul pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h va fi de 5 secunde. Viteza maxima va fi de 250 km/h.

Pe langa noutate legata de sistemul de propulsie, Ford pregateste si o schimbare de optica asupra pietelor pe care este comercializat Focus RS , versiunea extrema a gamei compacte Ford urmand sa fie disponibila si in SUA. Confirmarea oficiala va veni insa abia in 2013.

 

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea