Stiinta & Tehnologie

#fiat 600 #cinci usi #fiat 500

Viitorul Fiat 500 cu cinci usi ar putea sa se numeasca 600

Derivatul cu cinci usi al actualului Fiat 500 ar putea sa primeasca indicativul numeric 600. Modelul va creste in dimensiuni cu 10 centimetri si ar urma sa preia componente de la viitoarele Panda si Ypsilon .
 
Fiat cauta sa consolideze succesul actualului 500 si promite in viitorul apropiat o varianta cu cinci usi a mignonei, creata in special pentru publicul de peste Ocean. Hatchback-ul va creste in dimensiuni cu 10 centimetri, pentru a imbunatati spatiul pasagerilor de pe locurile din spate si pentru a mari capacitatea portbagajului.

Surse neoficiale sustin ca micul 500 cu cinci usi se va numi 600 in Europa si Seicento pe piata din Statele Unite. Pentru a reduce considerabil costurile de productie, noul 600 va imprumuta o serie de componente de la viitoarele generatii Fiat Panda si Lancia Ypsilon , asteptate sa debuteze oficial pe parcursul anului viitor.

Versiunea americana a viitorului 600 ar urma sa fie produsa in cadrul uzinei Toluca, din Mexic, acolo unde va lua nastere si fratele cu trei usi, 500. Asteptat sa se lanseze oficial in cursul lui 2011, Fiat 600 nu va canibaliza vanzarile fratelui Panda, pretul acestuia din urma fiind estimat la o valoare mai mica.

Urmatorul membru al gamei 500 va fi deja anticipatul MPV, programat sa debuteze dupa varianta cu cinci usi si asteptat sa se numeasca 600 Multipla.


Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea