Stiinta & Tehnologie

#l cadillac ats #sedan #combi #coupe #cabrio

Viitorul Cadillac ATS va avea versiuni sedan, combi, coupe si cabrio

Marca de lux a grupului GM are trecute in agenda doua operatiuni urgente: inlocuirea "anticelor" STS si DTS cu un nou sedan de lux si lansarea unui model entry-level, pregatit sa activeze in clasa medie premium.

Daca cu prima masina , botezata XTS, am facut deja cunostinta la Salonul Auto de la Detroit , nu acelasi lucru putem spune despre cealalta, care ramane inca invaluita in mister. Sau, ma rog, un mister aproximativ...

Pana mai ieri, tot ce stiam despre cel mai ieftin Cadillac era faptul ca se va numi ATS; astazi insa, unul dintre oficialii companiei americane a hotarat sa rupa tacerea. Prin intermediul sau, fanii acestei industrii au putut afla ca masina va avea nu mai putin de patru variante de caroserie – sedan, coupe, cabrio si combi – si ca va da asaltul intr-un segment dominat de ofertele germane incepand cu 2012.

Pana atunci insa, vom primi o prima dovada a existentei acestor proiecte chiar spre finalul acestui an, cand Cadillac se va folosi de salonul de la Paris (sau cel de la Los Angeles) pentru a dezvalui un prim concept-teaser.

Americanii se asteapta ca ATS sa fie cel mai bine vandut model din intreaga gama Cadillac, mai ales ca masina este, spre deosebire de esecul numit BLS, noua din bara in bara (ea va avea la baza o arhitectura tehnica cu tractiune spate complet noua, botezata "Alpha").

Cititi mai multe pe Auto.ro       

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea