Stiinta & Tehnologie

#accident #volan #condus #sms #campanie #marea britanie #viral

VIDEO SOC! SMS la volan

Din cauza numarului mare de accidente rutiere provocate de neatentia soferilor care scriu SMS-uri la volan, britanicii au inceput o campanie mai putin obisnuita.

Acestia prezinta un videoclip socant care incearca sensibilizarea soferilor care folosesc telefonul mobil pentru a scrie mesaje text in Timp ce conduc. Noul videoclip prezinta o soferita adolescenta care ucide patru persoane, doua dintre ele chiar prietenele ei, atunci cand incerca sa scrie un SMS in timp ce se afla la volanul propriei masini.

Videoclipul socant a fost realizat in urma unor statistici din care rezulta o crestere cu 23% a accidentelor mortale pe strazile din Anglia.

Totusi, britanicii nu sunt singurii care au inceput astfel de campanii. Tonul a fost dat de autoritatile din Belgia care au realizat virale prin care demonstrau pericolul in care se pun soferii atunci cand vorbesc sau scriu mesaje pe telefonul mobil si conduc in aceelasi timp.

Videoclipul campaniei britanice

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea