Stiinta & Tehnologie

#iphone 6 #lansare iPhone #lansare iPhone 6

Veste buna! Iata cand se lanseaza iPhone 6 si ce aduce nou

Lansarea noului iPhone ar avea loc pe 9 septembrie, data la care compania a anuntat un eveniment cu participarea presei, scrie recode.net. In acest fel, nu se va suprapune cu lansarea lui Galaxy Note 4, de la Samsung, care ar putea avea loc pe 3 septembrie.

Analistii Wall Street spun ca daca Apple va veni cu un telefon cu ecran mai mare care ar putea avea vanzari importante. Si asta intrucat persoanele care folosesc acum un iPhone cu ecran de dimensiuni reduse ar opta pentru un nou telefon, cu ecran mai mare.

Potrivit yoda.ro, exista zvonuri cum ca iPhone 6 va veni in doua variante, cu display cu diagonala de 4,7", respecitv 5,5". Unul dintre acestea ar urma sa aiba ecran de safir, mult mai rezistent decat cele cu Gorilla Glass.

Deocamdata nu se cunoaste si data la care vor fi puse in vanzare primele telefoane iPhone 6 si nici locul.

Apple ar putea lansa in aceasta toamna si iWatch, un ceas inteligent, insa analistii sunt de parere ca acesta nu va reusi sa ajute prea mult vanzarile.

Sursa foto: hongkiat.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea