Stiinta & Tehnologie

Verzio Envii iese la iveala

Verzio nu este un nume care sa ne inspire incredere. Nu cred ca sunt multi cei care au auzit de ei, Verzio fiind o marca cunoscuta in Asia.

Idea este ca Verzio a scos recent pe piata un nou produs si anume un dispozitiv mobil , primul al companiei care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile.

Nu ultima versiune

Desi Verzio nu sunt la prima aparitie prin stirile internationale, ei lansand si alte telefoane care au acaparat atentia fiecarui pasionat de gageturi. Dar sa ne intoarcem la tema de azi, telefonul Envii, care asa cum ii spune numele, ar putea sa trezeasca unele "invidii".

Terminalul masoara 58 x 106 x 18 mm, cantareste 146 de grame si ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 6 Professional (Crossbow). Are procesor Intel XScale PXA270 de 624 MHz, capacitate ROM de 1 GB si RAM de 64 MB si slot de card microSD.

Bun pentru un incepator

Din "trasaturile" lui Envii mai putem numara, radio-ul FM incorporat, difuzoare stereo si un ecran generos de 2,7 inchi, sensibil la atingere, cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Camera foto este de doar 1,9 megapixeli cu zoom optic de 1x si flash LED, plus o camera secundara de 0,3 megapixeli. La capitolul conectivitate PC/telefon, Envii nu este de invidiat, USB-ul din dotare fiind doar versiunea 1.1, iar Bluetooth-ul versiune 1.2.

Terminalul va functiona in retele triband GSM, are conectivitate GPRS, EDGE, UMTS si HSDPA si minunatul Wi-Fi. Din pacate nu se stie cand ajunge in Europa, daca va ajunge vreodata si care este pretul lui.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea