Stiinta & Tehnologie

Vertu lanseaza colectia Constellation Rococo

Vertu este o marca binecunoscuta tuturor celor care agreaza telefoanele de lux, pentru ca aceasta companie fabrica doar acest gen de terminale.

Cand vine vorba de noi, cei carora le place tehnologia sau cei care ne multumim cu telefoane mult mai ieftine, "top-modele" telefoniei mobile de gen Vertu, nu ne impresioneaza prea tare si asta din simplu motiv ca specificatiile tehnice ale acest telefoane lasa mult de dorit.

Looks to kill

Dar nu putem sa nu recunosteam ca infatisarea unor Vertu-uri sau Mobiado fac toti banii. Asa se face ca Vertu si-a lansat o noua colectie de telefoane numita vertu constellation Rococo .

Schimbarea care o are acesta colectie fata de deja cunoscuta colectie Vertu Constelation se numeste "arta franceza", pentru ca din acest segment s-au inpirat designerii noi linii. De la moda la " design -ul interior" totul are aerul artei franceze.

Aerul francofon vine si cu denumirile culorile telefoanelor care sunt in franceza, asa ca avem de-a face cu Noir, Scarlet, IVORY si o editie speciala de telefoane in culoarea safirului.

Telefoane unicat

Asa cum era de asteptat, fiecare telefon in parte este unicat, desi toate vor avea un element in comun ce le va lega. Mai mult ca sigur aceste elemente vor fi specificatiile tehnice saracute pe care telefoanele de lux le etaleaza.

Din pacate nimic concret nu a fost dat publicitatii, nici pretul nici alte specificatii, doar ca acesta colectie va fi lansata pe piata in aceasta vara si ca aceste telefoane vor fi disponibile doar prin magazinul Vertu. Oricum nu te grabi sa pui mana pe ele, pentru ca un astfel de telefon va costa mai mult ca sigur de la 3000 de euro in sus.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea