Stiinta & Tehnologie

#vertu #nokia #ascent #damascus steel #telefon mobil de lux

Vertu anunta terminalul Ascent Ti Damascus Steel

Vertu, divizia Nokia care produce telefoane mobile de lux, a anuntat lansarea unui noul model din colectia Ascent Ti .

Reprezentantii companiei declara ca modelul Vertu Ascent Ti Damascus Steel a fost fabricat printr-o metoda straveche de forjare a fierului.

specificatii tehnice

Din pacate producatorul nu a dat publictatii prea multe detaliile tehnice ale acestui model. Se presupune totusi, ca asemenea altor terminale Vertu acest telefon are specificatii tehnice asemanatoare.

Prin urmare Damascus Steel va masura aproximativ 108 x 44 x 22 mm are ecran mic cu rezolutie de 240 x 320 px, dar care este confectionat din cristale de safir pentru a nu se zgaria.

Modelul e posibil sa aiba o camera foto de 3,2 MP cu flash LED, dar fara autofocus, memorie interna de 4 GB, asemenea noilor telefoane din seria Nokia Arte si un maxim de conectivitate EDGE.
Sabia de samurai


Asemenea unei sabii de samurai, finlandezii de la Nokia au batut otelul in repetate randuri pentru a mari duritatea metalului din care este confectionat telefonul. Cei de la Vertu nu au facut prea multe date publice referitoare la noul terminal.

Vertu Ascent Ti Damascus va fi disponibil in numai 100 de unitati, iar fiecare terminal va avea un design unic gravant manual. Pretul telefonului nu a fost anuntat si nu se stie nici lista tarilor in care va fi disponibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea