Stiinta & Tehnologie

#verizon #eris #droid #htc #motorola #android

Verizon Droid, o serie de telefoane mobile

Recent, operatorul american de telefonie mobila Verizon anunta impreuna cu producatorul Motorola lansarea unui nou terminal denumit Motorola Verizon Droid .

Totusi, cele mai recente informatii din tabara Verizon indica faptul ca DROID va fi de fapt o serie de telefoane mobile, nu un singur dispozitiv.

Strategie Verizon

Noile informatii vin de la surse din interiorul companiei operatorului si acestea arata catre o strategie Verizon care implica lansarea mai multor telefoane mobile cu sistemul de operare Google.

Asa cum relateaza sursele, DROID va fi de fapt o serie intreaga care va contine telefoane mobile de la diferiti producatori, dar care vor rula toate Android. Motorola Sholes este un alt terminal care se va lansa in aceasta serie. Totodata, taiwanezii de la HTC planifica lansarea modelului Eris , care va rula tot Android. Este posibil ca acesta sa fie anuntat oficial pe data de 28 octombrie si se va lansa in magazinele operatorului din data de 6 noiembrie 2009 .

Primul din serie

Motorola Verizon Droid este primul terminal din aceasta colectie, un slider care vine dotat cu un ecran sensibil la atingere de 3,7 inch, tastaura QWERTY completa fizica si memorie interna de 16 GB.

Telefonul are un procesor de 550 Mhz si ruleaza cea mai recenta versiunea a sistemului de operare Android (2.0 Eclaire). Camera foto din dotare este de 5 MP, cu autofocus, stabilizator de imagine, flash LED dublu si poate face inregistrari video cu 24 fps in rezolutie D1 (720 x 480).

Conectivitatea terminalului este si ea destul de acceptabila, Ev-DO, Wi-Fi b/g, Stereo Bluetooth 2.1 cu EDR, USB/microUSB 2.0 si mufa de 3,5 mm. Telefonul se va lansa oficial in luna noiembrie in magazinele din SUA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea