Stiinta & Tehnologie

#infoturism.ro #aplicatie Early Booking #early booking #vacanta ieftina

Vacanta cu pana la 40% mai ieftina. Descarca si tu aplicatia Early Booking

6.000 de oferte, peste 300 de agentii de turism si o reducere de pana la 40%... Acestea sunt beneficiile pe care ti le ofera  aplicatia de oferte turistice de tip Early Booking, dezvoltatata de Infoturism Media.

Aplicatia Early Booking este disponibila pe Android si iti ofera posibilitatea sa alegi din peste 6.000 de oferte de turism, din diferite destinatii!

De asemenea, un alt avantaj al aplicatiei Early Booking este ca poti alege dintr­-o larga paleta de oferte ale celor mai cunoscute peste 300 de agentii agentii de turism din Romania.

Aplicatia este gratuita si dispune filtre de cautare pentru destinatie, perioada, pret si categoria hotelului. Sortarea permite aranjarea ofertelor in functie de ordinea crescatoare a preturilor, ceea ce faciliteaza alegerea unui pachet in functie de bugetul alocat al fiecarui turist.
Reducerile pentru ofertele de tip Early Booking au o perioada limitata de valabilitate, asa ca nu pierde timpul si alege­ti cea mai buna oferta pentru vacanta de vara mult dorita!

Poti rezerva sau suna direct de pe telefon, iar cerera va fi preluata de agentia care a postat oferta, urmand ca aceasta sa te contacteze in cel mai scurt timp pentru confirmare si alte detalii suplimentare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea