Stiinta & Tehnologie

Un nou Motorola la orizont: Atila

Se pare ca Motorola e pusa pe treburi mari, iar planurile lor de realizarea de telefoane mobile cu ecran tactil devin tot mai clare.

Spun asta pentru ca, recent, un nou terminal a celor de la Motorola a inceput sa isi faca prezenta pe internet. Este vorba de Motorola Atila.

Alexander vs. Atila

Comparatia cea mai des intalnita atunci cand citesti stirile despre Motorola Atila este cea despre un alt model al companiei americane, Alexander, pentru ca Atila este un dispozitiv cu ecran complet tacil, care altfel seamana perfect cu Alexander.

Diferenta dintre cele doua este ca Atila are tastura virtuala, iar Alexander dispune de QWERTY-ul fizic. Dar daca tot am ajuns sa discutam despre proiectul nou Motorola, este cazul sa aflam si cateva detalii tehnice despre el...

Mini-lista de specificatii tehnice

Motorola Atila va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional, asemena lui Alexander, dar vine cu un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Terminalul va fi atat tri-band UMTS cat si quad-band GSM, va avea un procesor Qualcomm 7201A, baterie de capacitate 1130 mAh si va masura 80 x 109 x 13,7 mm, adica este destul de compact. Unul din cele mai importante lucruri ale acestui telefon este conectivitate. Telefonul va suporta GPRS, EDGE amandoua de clasa 12, HSDPA, HSUPA si nu ii va lipsi nici Wi-fi-ul.

Din pacate, Motorola nu a anuntat inca nimic oficial cu privire la Atila, asa ca pretul sau o posibila data anuntata pentru el nu sunt disponibile.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea