Stiinta & Tehnologie

#say shops #telefoane mobile #servicii mobile

Un nou magazin Say, o noua sursa de telefoane mobile

, unul dintre principalele lanturi de retail din domeniul comunicatiilor mobile si digitale din Romania, deschide la Targu-Jiu, cel de-al 80-lea magazine ", a mai explicat Mihai Motora.

Lantul Say s-a dezvoltat atat organic, prin deschiderea de noi magazine, cat si prin preluarea de locatii. Un numar de 46 de magazine Turbo si a 6 magazine Future Shop fac parte acum din acest lant. 36 dintre ele au trecut anul acesta printr-un proces de rebrandare si se numesc in prezent Say. Deschiderea unui nou magazin Say inseamna mai multe telefoane mobile pentru utilizatori.

Planuri de viitor

Expansiunea retelei va continua in luna octombrie si in alte orase. In Slobozia si Petrosani se deschide primele magazine Say, iar magazinele din orase precum Suceava, Bacau, Oradea, Pitesti, Deva si Bucuresti vor fi dezvoltate. Reprezentatii Say decalra ca investitia pentru deschiderea unui magazin Say variaza in medie intre 50.000 – 60.000 de euro.

"Speram sa incheiem anul acesta cu 100 de magazine Say in principalele orase ale tarii, iar anul viitor vom continua extinderea retelei. Vizam in special orasele cu peste 50.000 locuitori, prioritara fiind acoperirea tuturor localitatilor resedinta de judet ", a declarat Mihai Motora, General Manager MCS Communication.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

  •   2008-10-02
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii