Stiinta & Tehnologie

Ultimele modele de la NOKIA

Noki
a a lansat patru modele noi de telefoane cu ocazia evenimentului anual Capital Market Days, desfasurat la Amsterdam.

Nokia 6300
Este un telefon de clasa medie cu un design modern de tip monoblock. La capitolul grosime sta destul de bine avand sub 13,1 mm in timp ce noutatea designului este adusa de cadrul de otel. Pretul estimat de retail, fara taxe este de 250 euro.

Nokia 6290 Smartphone
6290 este o combinatie reusita intre platforma S60 (a treia editie) si 3G. Pe langa aceasta, noul model este extrem de bine dotat in privinta Quick Cover acces keys, cu ajutorul carora poti avea acces rapid la o multime de optiuni ale mobilului. Pretul nu este ridicat, daca ne andim c avorbim de un smartphone si pleaca de la 325 euro, fara taxe.

Nokia 6086
Fara a iesi in evidenta prin design, acest model este un quad-band GSM al carui punct forte este dat de optiunea UMA(Unlicensed Mobile Access ). Mai merita mentionata si tastatura destul de „generoasa” care, impreuna cu meniul intuitiv, fac din 6086 un mobil „ easy -to-use”.

Nokia 2626
Despre acest model nu prea sunt multe de spus. Find destinat pietelor emergente, 2626 incearca sa ia ochii consumatorilor la propriu, fiind oferit intr-o multime de variante de culori. La pretul de 75 de euro nu te poti astepta la prea multe, o dotare de baza a mobilului fiind ....un radio.
  •   2007-01-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii