Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #restructurare de cinci ani #seat

Ultima sansa de salvare pentru Seat: restructurare de cinci ani

seat pregateste un ambitios plan de restructurare pentru urmatorii cinci ani, ultima solutie de salvare a brandului spaniol , aflat momentan intr-o situatie financiara dificila.

Seat se pregateste sa faca fata unei perioade dificile in urmatorii cinci ani, oficialii anuntand un plan ambitios de restructurare, ultima sansa pentru spanioli de a exista ca brand independent. Declaratiile au fost facute de James Muir, noul CEO al constructorului iberic, omul care l-a inlocuit pe Eric Schmitt, in luna septembrie a anului trecut.

Muir a recunoscut ca oamenii din conducerea grupului Volkswagen nu sunt deloc incantati de cum merg lucrurile, iar frustrarile cresc pe zi ce trece. "Aceasta este ultima barca de salvare pentru Seat. Nu are sens sa ne gandim la altceva", a declarat Muir.

Cu toate acestea, el a recunoscut ca grupului Volkswagen ii va fi greu sa scape de Seat, fiind nevoie de un cumparator capabil sa plateasca celorlalti actionari.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea