Stiinta & Tehnologie

#HTC U11 #telefon rezistent la apa #iPhone 7 #smartphone #telefon #Samsung Galaxy S8 Plus #smartphone rezistent la apa

Trei telefoane rezistente la apa, perfecte pentru a face fotografii subacvatice in concediu

Vrei sa te incorci cu amintiri de neuitat din concediul la mare sau pur si simplu iti place sa faci fotografii subacvatice? Atunci, ai nevoie de un telefon rezistent la apa. Iata trei modele de smartphone care nu se strica in apa si fac poze de calitate.

Samsung Galaxy S8 Plus

Galaxy S8 Plus este un performant, are un design placut si, cel mai important, are rezistenta la apa IP68. Telefonul cu un display de 6,2 inch este dotat cu procesor Snapdragon 830, 4GB memorie RAM si 64GB spatiu de stocare, asadar poti face o multime de fotografii in concediu, deoarece este imposibil sa ramai fara memorie. In plus, la ora actuala, Samsung Galaxy S8 Plus are una dintre cele mai bune camere de pe piata, senzorul principal fiind unul de 16MP, fiind ideal si in conditii de lumina scazuta.

iPhone 7

iPhone 7 este primul smartphone lansat de Apple cu rezitenta la apa IP67. Telefonul are un display de 4,7 inch si este dotat cu procesor Apple A10, 3GB memorie RAM, iar performantele sunt excelente. Camera foto din dotare are 12MP si face poze exceptionale in orice conditii.

HTC U11

Si smartphone-ul HTC U11 este un telefon rezistent la apa, ideal pentru a face fotografii subacvatice. Camera foto principala este, potrivit publicatiei de specialitate DxOMark, cea mai buna de pe piata la momentul actual si are un senzor de 12MP cu tehnologie UltraPixel. Functia Edge Sense este, totusi, cea care aduce elementul de "inedit" si cu ajutorul careia poti face si fotografii subacvatice. Edge Sense este numele dat de HTC tehnologiei sensibile la presiune care este incorporata in marginile telefonului.

Telefonul are un display de 5,5 inci si rezolutie QHD. In plus, este dotat cu procesor Snapdragon 835, de ultima generatie, dar si 4GB memorie RAM

Sursa foto: iGeeksBlog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea