Stiinta & Tehnologie

#toyota #romania #garantia toyota extracare

Toyota Romania extinde garantia standard la 5 ani pentru toate modelele

Toate cele 13 modele vandute de catre in Romania incepand cu aceasta luna vor beneficia de o garantie standard de cinci ani. Aceasta este transmisibila si are o limita de 160.000 de kilometri.

a extins garantia completa acordata de producator pentru toate modelele comercializate in reteaua autorizata de dealeri de la trei ani la cinci ani. Noua garantie introdusa de cei de la Toyota Romania la inceputul acestui an este valabila pe intreg teritoriul Europei si este transmisibila intre proprietari in cazul unei revanzari. Garantia extinsa este valabila in aceleasi conditii ca si garantia de baza si aduce o serie de beneficii majore pentru clientii Toyota . Limita de kilometri a garantiei extinse este de 160.000 km, iar 95% din componentele care intra in garantia standard sunt acoperite de catre .

Garantia extinsa este valabila si pentru automobilele achizitionate de catre companii si avantajeaza societatile care obisnuiesc sa isi innoiasca flota autoa la fiecare 2-4 ani, prin revanzarea autovehiculelor catre persoane fizice sau alte persoane juridice . Astfel, noul posesor al autoturismului Toyota achizitionat de la o companie care a beneficiat de garantia extinsa Extracare va obtine o masina second-hand intretinuta conform standardelor Toyota la reprezentantele Toyota si care este inca in garantie, element in cazul autoturismelor second-hand.

"Vanzarea masinii dupa un de 3-4 ani, in conditiile in care autovehiculul se afla inca in garantia oferita de producator, iar reviziile au fost realizate in service-uri autorizate de catre experti autorizati aduce proprietarului beneficii importante. Prin aceasta masura, Toyota asigura investitia pe termen lun pe care un client o face in momentul cumpararii unei masini.", a declarat George Kyriazi, Directorul General Toyota Romania.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

  •   2010-01-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii