ong>Chiar daca s-au retras din Formula 1 , japonezii de la Toyota vor ramane pe circuitul .

Racing Development (TRD), Lee White a confirmat faptul ca niiponii raman in cursa.

Victorii la NASCAR

Chiar daca in noua ani de participare in Formula 1, Toyota nu a castigat nicio cupa, pe circuitul american, compania se descurca mult mai bine, acestia reportand o serie de victorii pe toate cele trei circuite ale cursei.

In plus, participarea la NASCAR a facut din Toyota primul producator auto strain care a participat in 2007 la Sprint Cup Series. Totusi, Lee White a declarat ca retragerea constructorului auto nipon din Formula 1 a fost o adevarata surpriza, dar ca nu este ingrijorat de Toyota si angajamentul sau catre NASCAR.

Adio Formula 1

Se pare ca o parte din hotararea luata de conducerea Toyota de retrage din Foruma 1 s-a datorat si unei noi directii pe care compania o adopta in prezent. Presedintele Toyota a declarat ca fondurile alocate segmentului de Formula 1 trebuie redirectionate in alte locuri.

Totodata, reprezentantii Toyota au declarat ca planurile companiei nu se opresc aici, iar experienta acumulata pe traseele de Formula 1 va fi folosita la dezvoltarea unor motoare pentru supercar -uri ca Lexus LFA.
  •   2009-11-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii