Stiinta & Tehnologie

#plug-in #prius #toyota

Toyota Prius Plug-in a intrat in vanzare pentru flote

Versiunea Plug-in a celei de-a treia generatie Toyota Prius este disponibila pentru flotele guvernelor si companiilor din Europa si Statele Unite ale Americii.

Toyota a prezentat detaliile oficiale ale versiunii Plug-in a lui Prius odata cu debutul vanzarilor acestuia in regim de leasing pentru flote. Acesta este primul model de productie de la Toyota care utilizeaza baterii Litiu-ion si poate fi incarcat atat de la o priza externa, cat si de la sistemul hibrid al masinii. In prima jumatate a anului viitor, Toyota va introduce aproximativ 600 de unitati ale versiunii Plug-in a lui Prius pe pietele din Japonia, Statele Unite ale Americii si Europa.

Europenii vor primi circa 200 de unitati Prius plug-in, dintre care 20 vor fi destinate pietei din Marea Britanie. Versiunea Plug-in a lui Prius va fi introdusa pe pietele din Franta, Portugalia, Germania si Olanda, printre altele. In prima faza, Toyota Prius Plug-in va fi disponibil in regim de leasing doar pentru ministerele diverselor guverne, corporatii, agentii de cercetare si universitati.

Versiunea Plug-in a lui Prius este capabila sa obtina un consum de carburant mai redus decat cel al versiunii standard. Cu toate acestea, consumul de carburant estimat al acestui model nu a fost inca anuntat.Viteza maxima in modul EV este de aproximativ 100 km/h, imbunatatire semnificativa fata de actualul Prius, care poate sa atinga doar 45 km/h in modul EV.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

  •   2009-12-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii