Stiinta & Tehnologie

#recall #akio toyoda #toyota

Toyota: "Am crescut prea repede, prea devreme"

Presedintele Toyota , Akio Toyoda a recunoscut ca problemele actuale ale companiei sunt rezultatul unei cresteri premature si rapide.

Oficialul a prezentat recent planurile de a ridica standardele companiei si a admis greselile care au condus la o rechemeare de aproximativ 9 milioane de masini la nivel mondial.

"Odata cu extinderea rapida a productiei, nu am putut sa ne dezvoltam competentele de inginerie si resursele umane corespunzatoare"
, a declarat Toyoda.

"Regula de baza ale sistemului de productie Toyota este sa construiasca un total de masini care sa raspunda cererii, insa noi insine am rupt aceasta regula" , a continuat presedintele companiei japoneze.

Printre planurile prezentate de catre Toyoda, in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii, se numara numirea unui sef al departamentului de calitate pentru fiecare regiune geografica, o extindere a retelei de birouri locale tehnice, instalarea unor noi sisteme de franare , o mai buna utilizare a aparatelor de inregistrare a datelor, in cazul unor accidente.

In plus, Toyoda va prezida un comitet special pentru calitate la nivel mondial, care se va intruni pentru prima data pe data de 30 martie.

Producatorul de asemenea, a confirmat ca nu va participa la audierile din Congres, motivand  a Yoshimi Inaba, seful operatiunilor Toyota din SUA, este mai potrivit pentru marturie .

Aceasta decizie a atras critici din partea Congresului, oficialii americani declarand ca Toyoda ar trebui sa fie obligat sa raspunda.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea