Stiinta & Tehnologie

#crestere profit #rechemari in service #toyota

Toyota a avansat cu 26,3% in martie, in ciuda rechemarilor in service

In ciuda crizei de imagine cu care se confrunta Toyota in prezent, pe fondul rechemarile masive in service , grupul auto japonez inregistrat vanzari mondiale cu 26,3% mai mari in luna martie fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In martie, Toyota a comercializar 876.126 autoturisme la nivel mondial, fata de 693.759 unitati in aceeasi perioada din 2009, a declarat Paul Nolasco, purtator de cuvant al grupului. În Japonia, vanzarile au crescut cu 37,2%, la 293.653 unitati.

In martie, productia mondiala a grupului a crescut cu 82,2%, la 860.534 autoturisme. Toyota a rechemat in service aproximativ zece milioane de autoturisme in ultimele luni, dintre care peste sase milioane in Statele Unite, din cauza unor probleme tehnice .

Evolutia grupului a fost sustinute, totusi, mai ales de efectul de baza pozitiv, in conditiile in care cifrele sunt comparate cu vanzarile din martie 2009 , cand piata auto se afla la un nivel critic din cauza crizei economice.

Cititi mai multe pe Auto.ro   
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea