Stiinta & Tehnologie

#snapdragon #windows mobile #toshiba tg01

Toshiba TG01 primeste upgrade la Windows Mobile 6.5

Primul telefon mobil cu sistemul de operare Windows Mobile al producatorului Toshiba va primi un update la versiunea 6.5.

Terminalul Toshiba TG01 a fost prezentat oficial la show-ul de electronice Mobile World Congress 2009 , ce a avut loc in Barcelona in luna februarie.

Specificatii tehnice

Ca si rivalul iPhone, Toshiba TG01 are incorporat accelerometru si o noua functie numita " shake to answer". Totusi, unul din cele mai importante aspecte ramane procesorul Qualcomm Snapdragon de 1 GHz pe care smartphone-ul il are. Spre deosebire de iPhone, terminalul celor de la Toshiba va avea un ecran mult mai mare de 4,1 inch care va suporta o rezolutie WVGA. Telefonul va avea incorporata si tehnologia proprietara Toshiba Regza, care pana acum a fost folosita numai in productia de televizoare ale companiei.

Ca capitolul conectivitate, TG01 va suporta Bluetooth, USB, 3G si Wi-Fi. Vine cu acces direct la  Facebook, YouTube si Google si suporta formate video DivX. Totodata, acesta suporta si control prin gesturi. Terminalul are receptor GPS cu functii aGPS.

Fara WinMo7

De acum modelul va rula sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.5. Nu se stie daca modelul va avea ulterior un alt update la varianta Windows 7 Phone Series.

In prezent, Toshiba TG01 este unul din cele mai subtiri telefoane mobile de pe piata. Acesta nu va avea mai mult de 10 mm grosime (9,9 mm). Smartphone-ul poate fi achiztionat si de pe piata locala prin operatorul de telefonie mobila Orange.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea