Stiinta & Tehnologie

Top 5 telefoane cu GPS la Barcelona

Pentru ca un telefon sa fie desavarsit trebuie sa aiba GPS. Ah, nu esti de acord? Nu are importanta, pentru ca altul este "trend-ul" dictat de la Barcelona de toate acele companii producatoare de telefoane, care s-au gandit ca 2008 este anul ideal pentru a adauga GPS "modestului" telefon mobil.

Vizitatorii show-ului au putut admira telefoane cu GPS, de toata frumusetea. Iar in randurile urmatoare urmeaza topul celor mai tari cinci telefoane cu GPS prezente la Mobile World Congress 2008.

Locul I: Garmin Nuvifone

Fara obiectii acesta este locul I. De ce? Sa fim seriosi, Garmin duce in spate o parte din "istoria" GPS, iar telefonul lor nu dezamageste la aceast capitol. Lucrurile se vor clarifica prin august 2008 , cand va fi lansat Nuvifone.



Locul II: nokia 6210 navigator

Numele spune tot... sau cel putin destule. Vine la pachet cu Nokia Maps 2.0, ghiduri multimedia de oras plus imagini din satelit, plus ca este urmasul lui Nokia 6110 Navigator.



Locul III: N96

Este cel mai nou telefon din seria N. Este aclamat si asteptat. Un slider dual, compatibil quad-band GSM/GPRS/EDGE si HSDPA, plus conectivitate Wi-Fi si cu una bucata GPS incorporat.





Locul IV: Sony Ericsson C702

Vine din clasa CyberShot, este rezistent la apa , praf... intemperii si noteaza prin GPS locul in care ai facut o poza. Asta ca sa nu uiti pe unde ai fost...





Locul V: Nokia 6220 Clasic

Echipat cu o camera foto de 5 MP cu flash Xenon, ecran de 2,2 inchi, totul completat de o memorie de 120 MB (extensibila pana la 8 GB prin card mircoSD). Clasic si dragut!





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea