Stiinta & Tehnologie

#impirmanta cannon #cartuse #imprimanta

TonerPro.ro - Cartuse imprimanta Canon – Sfaturi pentru inlocuirea consumabilelor

De ani buni, Canon este unul dintre liderii in tehnologia informatiei, exceland in crearea modelelor performante de aparate foto, camere video si imprimante.

Cand vine vorba de electronice utilizate pentru printarea documentelor, fie ca este vorba de utilizarea personala sau pentru desfasurarea activitatii birotice, exista cateva reguli esentiale de respectat pentru mentinerea in stare optima de functionare.

Schimbarea cartuselor de cerneala reprezinta una dintre cele mai importante etape din rutina de intretinere a imprimantei, alegandu-se cartuse imprimanta Canon originale sau compatibile.

Recomandarile specialistilor TonerPro.ro – Cum schimbam cartusele unei imprimante

Majoritatea imprimantelor Canon sunt prevazute cu o usita de acces in partea superioara sau din fata, permitand accesul facil pentru verificarea si schimbarea cartuselor.

Astfel, utilizatorii imprimantelor nu sunt nevoiti sa apeleze la un specialist ori de cate ori este nevoie sa schimbe consumabilele:

  • Localizati si deschideti usa de acces a imprimantei;
  • Verificati starea cartuselor existente;
  • Impingeti clapeta situata deasupra sau in fata cartusului pentru a-l putea indeparta;
  • Pregatiti noul cartus pentru a-l schimba, indepartand banda care protejeaza punctele de contact;
  • Fixati cartusul nou astfel incat contactele metalice sa se indrepte spre interior.

La cele mai multe modele imprimanta Canon, atunci cand cartusul este montat corect, se aprinde lumina de stare a cartuselor, in functie de care utilizatorii pot verifica din cand in cand functionalitatea acestora (plin/gol);

  • Inchideti usa de acces a imprimantei si asteptati indicatorul luminos care permite inceperea printarii.

Selectie variata de cartuse imprimanta Canon - Alege modelele originale si compatibile corespunzatoare perifericelor utilizate

Frecventa achizitionarii cartuselor de cerneala este determinata de utilizarea zilnica si numarul de pagini printate.

TonerPro.ro iti asigura o gama variata de consumabile originale si compatibile pentru utilizarea imprimantelor Canon, ambele tipuri de produse asigurand un numar mare de pagini tiparite la aceeasi calitate.

  • Cartuse imprimanta Canon originale

Cartusele originale Canon sunt realizate prin tehnici de mixare a formulelor unice de culori, asigurand culori stralucitoare documentelor printate. Rezultatele sunt vizibile mai ales in cazul printarii graficelor, diagramelor si fotografiilor, in timp ce pentru documentele text - printare alb/negru - este garantata claritatea.

  • Cartuse compatibile Canon : accesibile prin compania Orink

Tonerpro.ro faciliteaza achizitionarea consumabilelor compatibile produse de compania Orink, la preturi avantajoase, mentinandu-se calitatea documentelor printate. Acestea sunt realizate conform metodologiei impuse de certificarile ISO, din materiale de calitate.

TonerPro.ro - Crearea contului de utilizator va usureaza procesul de achizitie

Le recomandam tuturor clientilor nostri sa se foloseasca de optiunea de creere a unui cont de utilizator, pentru monitorizarea produselor selectate pentru a fi comandate.

Gasirea cartuselor potrivite imprimantei utilizate se realizeaza prin introducerea marcii, seriei si numarului inscriptionate pe echipamentele detinute: odata introduse aceste date, vor fi listate atat consumabile originale, cat si compatibile, descrierea acestora, pretul si toate detaliile de care aveti nevoie (numarul de pagini printate, producator etc).

Acceseaza magazinul online https://www.tonerpro.ro/ si veti putea vizualiza produsele disponibile in stocul magazinului online specializat in consumabile imprimanta.

In cazul in care doriti sa beneficiati de asistenta suplimentara, puteti lua legatura cu unul dintre reprezentantii companiei, telefonic sau online.

Date de contact

  • Telefon - 021 348 15 19
  • E-mail - comenzi@tonerpro.ro
  • Adresa - Bd. Energeticienilor 9E, Bl.M1, Birou 1022 - Sector 3 Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea