Stiinta & Tehnologie

#tiriacauto #showroom #mitsubishi #hyundai

TiriacAuto a inaugurat primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai

TiriacAuto a inaugurat primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai, din Bucuresti. Cu o suprafata desfasurata de aproximativ 1200 mp, dispusa pe doua nivele, noua locatie corespunde intentiilor de dezvoltare geografica ale retelei nationale TiriacAuto.

Showroom-ul se afla in apropierea celor doua service-uri Mitsubishi si Hyundai din zona, operate de M Car Distribution si, respectiv, Romcar Motors , oferind astfel clientilor posibilitatea sa beneficieze cu usurinta de servicii TiriacAuto de vanzare si post-vanzare specializata si standardizata. In plus, clientii vor avea la dispozitie un spatiu special amenajat pentru prezentarea gamei auto Avantaj – un serviciu propriu de comercializare a autovehiculelor noi prin metodele trade-in si buy back, implementat recent la nivelul intregii retele nationale de distributie si service TiriacAuto.

"Am ales varianta de comercializare sub acelasi acoperis a doua dintre marcile noastre de volum, Mitsubishi si Hyundai, oferind astfel clientilor posibilitatea sa-si aleaga autovehiculul potrivit dintr-o oferta mult mai variata, sub umbrela TiriacAuto", a declarat Silviu Docan, Director General TiriacAuto.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

  •   2010-06-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii