Stiinta & Tehnologie

# test google #ziua pamantului #google #celebrare ziua pamantului

Ti-ai facut testul? Afla azi ce animal te reprezinta!

Pentru ca astazi, 22 aprilie, sarbatorim cu totii Ziua Pamantului, Google a pus la cale un test haios pentru utilizatori, al carui rezultat le arata ce fel de animale ii reprezinta si cum va evolua viata lor amoroasa sau profesionala.

Testul Google este format din 5 intrebari care tin de preferintele utilizatorilor in ceea ce priveste petrecerea weekendului, reactiile lor in situatii sociale neobisnuite, preferintele culinare, calitatile pe care si le doresc la partener si ce hobby-uri ar alege dintr-o lista de trei, printre care se numara si activitatile casnice.

Rezultatul testului le spune utilizatorilor cu ce fel de animale se aseamana si cum ar trebui sa se comporte pentru a avea succes. Printre animalele alese de Google pentru a-i reprezenta pe utilizatori se numara si barza, sepia sau crevetele calugarita.

Despre Ziua Pamantului

În fiecare an, ziua de 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului, ziua când s-a născut mişcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Această mişcare s-a născut în SUA într-o perioadă când au avut loc mai multe evenimente deosebite, printre care înăbuşirea prin folosirea armelor de foc a revoltei unor studenţi împotriva războiului din Cambodgia, ”Masacrul din 4 mai”, apariţia fibrelor optice, succesul melodiei „Bridge over Troubled Water”, ultimul album al formaţiei Beatles, moartea lui Jimi Hendrix, un accident nuclear în Carolina de Sud la centrala nucleară din Savannah River din apropierea oraşului Aiken (nerecunoscut timp de 18 ani), poluarea foarte mare cu gaze şi fum, considerată ”semn al prosperităţii”. Despre mediul înconjurător a început să se vorbească din ce în ce mai des.

Ziua Pământului a fost fondată de senatorul american Gaylord Nelson în anul 1970, cu scopul de a trezi clasa politică din dezinteresul pe care il arată faţă de mediu. Ziua Pământului a fost celebrată în primul an de circa 20 milioane de cetăţeni americani, în marea lor majoritate tineri şi foarte tineri.

După 2 decenii, în anul 1990, peste 200 milioane de oameni din 141 de ţări au transformat Ziua Pământului într-o manifestare de amploare în istoria omenirii, prin alăturarea lor în dorinţa de a milita pentru un viitor mai bun al planetei noastre.

Foto: earthtimes.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea