Stiinta & Tehnologie

The Spiderwick Chronicles pe telefoanele mobile

Reclama pentru acest film s-a facut destul asa ca nu mai este momentul sa il prezentam foarte in detaliu. Dar daca totusi exista persoane care nu il stiu, este cea mai recenta productie a studiourilor Paramount Pictures si Nickelodeon Movies.

Si pentru ca tot era o moda in care Hollywood-ul facea filme bazate pe jocuri video si vice-versa, se pare ca exista si o moda in care filmele se transforma in jocuri pentru telefoane mobile. Si uite asa intra in joc Vivendi Games Mobile, divizie a Vivendi Games.

mobil

Compania a anuntat recent ca lanseaza jocul The Spiderwick pentru telefoane mobile. Dupa spusele lor, jocul pentru telefon recreaza fidel magia in care se desfasoara filmul. Rolurile principale vor fi detinute de catre fratii Jared, Simon, Mallory si cartea magica, ei fiind ghidati de talentul tau, prin taramul zanelor, goblinilor, elfilor si cine stie ce alte .

"Suntem foarte incantati ca am reusit sa daruim publicului jocul pentru telefoane mobile The Spiderwick Chronicles odata cu lansarea filmului. Cei carora le-a placut cartea si s-au bucurat de film, vor fi incantati sa intre in aceasta calatorie ", declara Paul Maglione, presedintele Vivendi Games Mobile.

Paramount fericit

"The Spiderwick Chronicles este un film care reuseste sa imbine fantezia cu intriga si ii face pe spectatori sa doreasca mai mult. Suntem fericiti ca am reusit sa dam oamenilor aceasta aventura si prin intermediul telefoanelor mobile", a adaugat Sandi Isaacs, Senior Vice President la Interactive & Mobile in cadrul Paramount Pictures Digital Entertainment.

Simti ca vrei jocul. Foarte bine, pentru ca odata cu America de Nord, Europa l-a primit si ea, iar daca ai conexiune la internet poti sa il descarci cand vrei tu.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea