Stiinta & Tehnologie

The Price Is Right si Family Feud devin jocuri pentru telefoanele mobile

Dezvoltatorul Glu Mobile nu se opreste din munca si lanseaza doua noi jocuri pentru telefoanele mobile, celebrele The Price Is Right si Family Feud.

Pana acum cele doua titluri au fost indreptate doar catre utilizatorii de PC-uri, pentru ca faceau parte din seria de jocuri "casual".

Peste tot in lume

The Price is Right si Family Feud se lanseaza imediat dupa alte doua jocuri precum Transformers G1: Awakening si Superman/Batman. Bineinteles ca " muzele " care stau la baza celor doua titluri noi sunt de fapt doua show-uri televizate cu acelasi nume: The Price is Right si Family Feud.

Pentru distribuirea jocurilor, Glu Mobile a semnat o intelegere cu FremantleMedia Enterprises, care va trimite jocurile prin Europa, Austrialia, Asia si America de Nord.

Toata lumea fericita

Frank Keeling, Managing Director de Publishing in cadrul Glu EMEA declara ca: "The Price Is Right si Family Feud sunt considereta drept doua nume cu greutate in zona de jocuri televizate in toata Europa, Australia si Asia. Acest perteneriat nu face decat sa ofere oportunitati mari atat noua de la Glu cat si celor de la FremantleMedia Enterprises. Echipele noastre de dezvoltare si de marketing lucreaza cu brand-uri de valoare, ceea ce inseamna ca jocurile mobile vor intregi numele perfect."

Claire Baker, Vice Presedinte al FremantleMedia Enterprises adauga: "Fiecare teritoriu are o anumita caracteristica, iar Glu Mobile are resursele sa isi extinda reteaua pe fiecare piata in parte asa cu show-ul de televiziune a stiut sa se plieze pe cerintele publicului."

Inca nu se stie ce preturi vor avea jocurile, dar un lucru ramane sigur, acela ca se vor lansa inainte de sfarsitul acestui an.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea