Stiinta & Tehnologie

The 01 Phone, Alesul isi amana lansarea

Telefonul concept the 01 care a fost anuntat in urma cu 26 de zile ca va fi lansat in aceasta saptamana s-a dovedit a fi de fapt o petitia creata de publicatia T3, revista cu specific tehnic din Anglia, prin care acestia le propun producatorilor de telefoane mobile un terminal perfect.

Jurnalistii de la T3 au lucrat in Photoshop si au pus pe hartie specificatiile tehnice ale acestui terminal, care dupa parerea lor ar fi cel mai performant terminal de la ora actuala.

S-au scurs zilele

In urma cu aproximativ doua saptamani internetul prezenta interes pentru un telefon numit The 01 (un fel de "Alesul"). Site-ul care prezenta telefonul avea si un cronometru care arata o numaratoare inversa pana cand terminalul se va lansa.

In schimb, site-ul The01.com s-a transformat intr-o online care daca va fi semnata de suficient de multe persoane va ajunge la toti dezvoltatorii principali de telefoane mobile, in speranta ca acestia sa isi uneasca puterile si sa creeze cel mai bun telefon mobil din lume.

Daca vrei ca acest telefon sa devina realitate inscrie-te in petitie pe site-ul mai sus mentionat. Totusi, daca terminalul nu va deveni realitate, membrii T3 spera sa primeasca macar un raspuns din parte dezvoltatorilor de telefoane mobile si anume: ce ii opreste in a realiza un asemenea telefon?

Specificatii tehnice putine

The 01 este un terminal care are ecran tactil si camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, dar fara flash si care dispune de cateva tehnologii specifice camerelor foto. Jurnalistii de la T3 prefera CMOS-ul de 5 megapixeli in schimbul celui de 8 megapixeli .

"The 01" are tastura QWERTY completa laser, prima de acest gen daca s-ar realiza. In prezent telefoane mobile dispun de tastaturiile alfanumerice sau complete QWERTY virtuale tactile. Telefonul ar avea conectivitate 3G si, cel mai impresionant lucru, o memorie interna de 32 GB numai buna pentru vizualizat filme.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea