Stiinta & Tehnologie

#iphone 4 #semnal #teste oficiale

Testele oficiale arata ca iPhone 4 pierde 90% din semnal

S-ar putea ca razboiul inceput de Apple sa se opreasca brusc, dupa ce testele oficiale au aratat ca iPhone 4 are intradevar probleme serioase de semnal.

In ultimele saptamani, cei de la Apple au incercat sa se apere aratand cu degetul toti ceilalti producatori de telefoane mobile si in acelasi timp sugerand ca toate telefoanele mobile au aceleasi probleme ca si iPhone 4.

Asa se face ca un institut german de protectie a consumatorilor a supus testelor modelul iPhone 4, dar si alte modele ale principalilor producatori de telefoane mobile, prezentand zilele trecute rezultatele oficiale.

Daca fanii companiei americane sperau vesti bune, lucrurile stau astfel. In urma analizelor a reiesit ca iPhone 4 isi pierde semnalul in proportie de 90%, in timp ce alte telefoane mobile prezinta aceeasi problema intr-un procent de doar 25%.

"O atingere chiar si cu un deget a partii stanga-jos a lui iPhone 4 duce la scaderea intensitatii semnalului cu 90%", scrie in raportul nemtilor, citat de mobilissimo.ro. Testul facut de institul german arata ca in cazul iPhone 4, convorbirile se vor intrerupe in majoritatea cazurilor, iar conexiunea la internet va avea o viteza mica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea