Stiinta & Tehnologie

#toshiba #tm5 - e0 #fcc #comisia federala de comunicatii #telefon mobil #clamshell

Terminalul TM5 - E01, un nou model Toshiba

La nici macar o saptamana de la anuntul lansarii oficiale a lui Toshiba TG01 in Germania, comisia federala de comunicatii (FCC) prezinta un noul telefon mobil al companiei.

Este clar ca modelul Toshiba TM5 - E01 este diferit de TG01 si nu este doar un nume de cod, pentru ca specificatiile tehnice ale primului difera de cele anuntate oficial pentru cel de al doilea model.

Alte specificatii


Toshiba TM5 - E01 este un telefon tri-band pentru retelele GSM si dispune de un procesor QSD8250 CPU, plus 256 MB memorie RAM si 512 MB memorie ROM. Mobilul va rula sistemul de operare Windows Mobile. In prezent, nu se stie exact care versiunea a sistemului de operare va fi rulata de terminal.

Toshiba TM5 - E01 masoara 117 x 64 x 19,8 mm si cantareste 183 g. Modelul are camera foto , dar nu se stie de cati MP, conectivitate Bluetooth, USB si Wi-Fi, plus slot pentru card microSD.

Un posibil clamshell

Spre deosebire de modelul TG01, noul Toshiba are ecran tactil de doar 3 inch cu rezolutie WVGA de 800 x 480 px si suport pentru 65.000 de culori. TG01 are un ecran de 4,1 inch cu aceeasi rezolutie.

Exista si posibilitatea ca modelul sa fie un clamshell, desi imaginile nu par sa arate acest lucru. In specificatiile tehnice s-au strecurat si dimensiunile unui al doilea ecran, OLED, de 0,8 inch cu rezolutie de 96 x 39 px.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea