Stiinta & Tehnologie

#romania #orange #telefon mobil #magazin online #reduceri #temperatura #caldura #pret

Temperaturi ridicare inseamna preturi scazute la mobile

ong>Operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat o promotie exclusiva pentru produsele din magazinul online propriu.

Vara aceasta, cu cat este mai cald afara, cu atat sunt mai mari reducerile primite de clientii care cumpara produse din magazinul online Orange, de la telefoane mobile, accesorii si laptopuri pana la pachete PrePay si produse promotionale.

Pana in august

Intre 15 iulie si 15 august, fiecare grad care depaseste 25 grade Celsius reprezinta o reducere de 1%. Astfel, cu cat temperatura este mai ridicata, cu atat reducerea este mai mare. De exemplu, daca temperatura este de 30 grade Celsius, clientii Orange pot cumpara orice produs din magazinul online cu  5% reducere, la 35 dragde Celsius cu 10% reducere, iar la 40 grade Celsius cu 15% reducere. Reducerile verii din magazinul online Orange se aplica in functie de temperatura exterioara, masurata de Administratia Nationala de Meteorologie in centrul Bucurestiului si actualizata din ora in ora pe , laptopul ASUS EeePC 1000H, iPhone 3G, iar in curand iPhone 3GS .

"Prin aceasta campanie urmarim sa modifcam curba uzuala a sezonalitatii care, de regula, imprima o reducere a traficului si a vanzarilor in perioada concediilor de vara. Credem ca abordarea este inedita, deoarece clientii isi vor dori sa fie cat mai cald afara pentru a beneficia de o reducere de pret cat mai mare"
, a declarat Robert Anghel, Online Manager la Orange Romania.
  •   2009-07-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii