Stiinta & Tehnologie

#televizor lg #televizor cu doua fete #prototip #televizor #lg

Televizorul cu doua fete. Doua canale TV pe acelasi televizor!

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te certi cu familia pentru ca iti doreai sa te uiti la alt film sau la o emisiune? Ei bine, de acum poti vedea doua posturi tv diferite la acelasi televizor! Sud-coreenii de la LG au prezentat la IFA 2015 un prototip de televizor cu doua fete.

Televizorul are un nou display modular de tip OLED UHD de 111 inch, cu design „wave” si tehnologie de vizionare double-side.

LG a mai prezentat si o versiune mai mica a televizorului, cu ecran de 55 inch si o grosime de doar 5,3 milimetri, ce rivalizeaza cu cea a celor mai subtiri smartphone-uri. Televizoarele cu doua fete sunt doar prototipuri menite sa arate de ce e in stare compania.

Tot LG a mai prezentat la Berlin televizorul “wallpaper” OLED display. Acesta are un ecran cu diametru de 55 inch si masoara doar 1 milimetru grosime. Avantajul acestui televizor este ca poate fi montat si demontat foarte usor, cu ajutorul benzilor magnetice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea